Semplice SHV501 - Servantbeslag S-størrelse, PVD børstet kobber

Designed by Coll & Jensen

Semplice SHV501 - Servantbeslag S-størrelse, PVD børstet kobber

Designed by Coll & Jensen
Vejledende pris:
10.199,00 NOK
Spar:
6.459,00 NOK
3.740,00 NOK
Vælg farve
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 3 dager
Varenummer:
7352318426
Semplice SHV501, 1-greps servantbatteri. PDV børstet kobber

Semplice SHV501, 1-greps servantbatteri. PDV børstet kobber

Dansk Design av Coll & Jensen, stilig og tidløs servantbatteri med 1-greps betjening, solid keramisk ventil med siste teknologi, ekstremt brukervennlig betjening, estetisk laget i den beste kvaliteten av solide materialer.

Ny SHV501 modell med oppdatert design anno 2022, bl.a. utløpet på tuten er noe hevet, noe som gjør armaturet mer praktisk i daglig bruk, spesielt ved bruk i forbindelse med en mindre håndvask.

Mål: 4,7 x 14,1 x 14,3t cm.

Eksport i PVD børstet kobber

Et bærekraftig valg av høy og solid kvalitet for det stilige badet, laget i Semplice® solid PVD Brushed Copper, som tåler vanlig rengjøring og avlakkering - 100 % resirkulerbart. .

Bunnventil bør kjøpes i tillegg - Se relaterte produkter

Hver enkelt del er solid i PVD børstet kobber, alt i høy og komplett kvalitet.

5 års dryppgaranti og klagerett.

Håndtak inkl. 10 mm. 400 mm. EasyFix Flex monteringsslanger som gjør installasjonen rask og enkel.

Merk: Dette produktet er KIWA-sertifisert.

KIWA-godkjenningen er en internasjonal sertifisering som viser at et produkt overholder relevante standarder og forskrifter for kvalitet, sikkerhet og miljømessig bærekraft. Hvis du kjøper en armatur som er KIWA-godkjent, kan du være sikker på at den er testet og evaluert for å sikre at den er i samsvar med relevante standarder og forskrifter i Danmark.

KIWA-godkjenningen er en garanti for at armaturet er av høy kvalitet og oppfyller kravene til sikkerhet og holdbarhet. Dette betyr også at du kan være sikker på at armaturet er egnet for bruk i Danmark og vil fungere optimalt i mange år fremover.

Når du kjøper en KIWA-godkjent armatur, kan du være trygg på å vite at du har investert i et høykvalitetsprodukt som er testet og evaluert av en uavhengig tredjepart. Så hvis du vil ha en garanti for at armaturet ditt er korrekt godkjent i Danmark, er KIWA-godkjenningen din garanti for å velge riktig produkt.

Læs mere