KONTAKT

KUNDESERVICE

Bad & Stil ®
Østerbrogade 202 - 2100 København Ø
Denmark

E-mail: badstil@badstil.no
Tlf.: +45 3920 5084

* Feltet må utfylles

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi er klare med råd og veiledning til alle våre kunder både på telefon og per e-post. Vi vil sørge for at henvendelsen din blir videresendt til den ansatte som best kan hjelpe deg.

Vi sender fra lageret vårt i Danmark. Norsk moms og toll er inkludert i prisene.

Kundeservice ›
Har du spørsmål om produkterne våre?

Presse & Marketing ›
Har du spørsmål om produkterne våre og Internettbutikk?

Generell Informasjon

Bad & Stil Norge
Organisajonsnummer: 920 920 225

Adresse:
c/o Athene VAT Services AS,
Postboks 4691 Nydalen,
0405 OSLO
(IKKE RETUR ADRESSE)

E-post: badstil@badstil.no
Telefonnummer: +45 3920 5084

Bad & Stil® ApS
CVR.No. 25494067
Jyske Bank AS
Reg 7854, varenr. 1385437
DK9778540001385437
BIC-kode/SWIFT adresse: JYBADKKK

Hvis du har spørsmål om produktene våre, eller trenger råd og veiledning fra en av våre erfarne salgskonsulenter, kan du gjerne kontakte oss.

Bad & Stil® Kundeservice

badstil@badstil.no
+45 3920 5084

Vi prøver å svare på alle henvendelser innen 4 timer på alle virkedager.

I tilfælde af reklamation:
Retur av lagerførte varer må skje innen 14 dager fra mottagelse og etter forhåndsavtale. Det forut­settes ubeskadigede varer i original emballasje.
Varer innkjøpt/anskaffet til kunde tas ikke i retur. Du må kontakt oss på badstil@badstil.no før du sende varen(e) i retur. Epost må inneholde navn/e-post, telefonnummer, ordrenummer og/eller fakturanummer. Finn Angreskema og ytterligere detaljer her.
 

Presse & Marketing

Hvis du har spørsmål om trender, nyheter eller noe annet, kan du kontakte oss::

Henrik Staunstrup, co-founder
hs@badstil.dk
 

Historien

Bad & Stil® er etablert

Bad & Stil® er et dansk designselskap som har sterke røtter i vår danske designkulturarv. Vi er stolte av våre danske røtter og fokuserer på å bruke materialer av høyeste kvalitet i produktene våre.

Vi mener at hverdagsprodukter skal være estetisk vakre, solide og funksjonelle, og derfor er vårt fokus på bærekraftig design og miljøbevissthet en naturlig del av vårt DNA.

Vi er spesielt kjent for våre ikoniske vasker, møbler og badekar, som er designet av Staunstrup+Jensen og laget i solid overflate. Solid overflate er et bærekraftig materiale som er slitesterkt og lett å vedlikeholde. Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder produkter som er både vakre og bærekraftige.

Vi fokuserer på å skape nye designprodukter som er både estetisk vakre og holdbare. Vi mener at produktene våre skal være tidløse og klassiske, og derfor er vårt fokus på å utvikle hverdagsklassikere innen bærekraftig design en viktig del av arbeidet vårt.

Bad & Stil® er en del av Scandinavian Brand Group, som utvikler sitt eget sortiment innen primært dansk design av høyeste kvalitet. Vi har et konseptutstillingsrom i sentrum av København, hvor vi fører danske designprodukter, inkludert produkter designet av Arne Jacobsen, Staunstrup+Jensen, Poul Erik Nielsen, Hassel & Teudt og utvalgte produkter av internasjonale designere som Piero Lissoni, Naoto Fukasawa, Nuria Coll , Davide Mercatali, Franco Sargiani og Angeletti & Ruzza.

Vi er stolte av vår danske designarv og vil fortsette å utvikle vakre og bærekraftige produkter for våre kunder.

AAA – Høyeste kredittvurdering

Bad & Stil® har en AAA (Triple-A) kredittvurdering og høyeste egenkapitalandel som inkluderer Sikre våre leverandører og kunder en troverdig garanti og sikkerhet.

Anerkjennelse

I 2006, 2007, 2008 og 2017 har Bad & Stil® blitt tildelt Gazelle Business Award, en premie tildelt selskaper som har positiv og konstant vekst i en kontinuerlig 4 år.

Brann

Bath & Stil® er et kjent og eksklusivt aktør i markedet for designprodukter for bad, vår merkevare tilbyr pålitelige og høye verdier som høy kvalitet danske high-end design, miljø og garanti.

Et Bad & Stil®-produkt må oppfylle de høyeste kvalitetsstandardene på en kvalitetsmessig måte.

Vårt team av designere og partnere fortsetter å utvikle nye produkter Bath & Stil® forhandler sammen med flere spennende byråer fra internasjonale designere, og har siden 2000 jobbet som distributør for flere eksklusive high-end merker.

Visjon

Bath & Stil® ønsker å påvirke de nye trendene og setter nye standarder, vi kontinuerlig utvikle nye danske design som gir nye individuelle valg som et alternativ til mainstream og ensartede konsepter.

Våre dynamiske og kompetente medarbeidere gi hver bidrag til utvikling av innovative ideer, Bath & Stil Nations byråer til stede vanlige nyheter, som karakteriserer begrepet dynamiske, vår indre delene består av kreative mennesker som hvert satt sitt preg på vår utvikling.

Vi er en kreativ og serviceinnstilt bedrift, åpen, ansvarlig, selvstendig og entusiastisk i vårt arbeid, som er drevet av lidenskap for god design.

Bad & Stil® består av selskaper som kan identifisere med konseptet og bedriftens image, og vi gjør vår visjon med hjertet.

Misjon

Bath & Stil® vil være Skandinavias mest troverdige bad og design merkevare, gjennom individuelle konseptløsninger og dedikert innsats for å gjøre modulære bad-design tilgjengelig for mange bevisste forbrukere i utvalgte storbyer rundt Skandinavia