FRAKT

Frakt

KUNDESERVICE

E-mail: badstil@badstil.no
Tlf.: +45 3920 5084

Leveringsbetingelser

Bad& Stil® ApS leverer til brofaste øer i Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Bad & Stil® ApS vælger transportmiddel og transportvej til den av kjøberens opplyste leveringsadresse, og køber overtager risikoen for produkt ved leveranser. Normal leveringstid vil være mellom 3 og 7 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Bad & Stil Aps eller Bring/transportøren har mye trafikk.
Hjemlevering fortauskant: Varene leveres til nærmeste ytterdør på gateplan. Forutsetter vei med fremkommelighet for lastebil fram til ytterdør. Du blir kontaktet av transportøren for utlevering når pakken er underveis. 

Når varen blir sendt vil du som kunde motta en e-post der vi angir din sporingsgnummer og du vil få mulighet til å spore pakken din.

Vi presiserer at vi leverer varer til hele Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Når du mottar forsendelsen må du undersøke varen(e) for eventuelle transportskader/mangler – beskriv eventuelle skader/mangler på fraktbrev/pakkseddel før du signerer for mottatt vare/varer. Få også fraktfører til å signere på dette, og ta vare på en kopi av fraktbrev/pakkseddel slik at denne kan benyttes ved reklamasjon/henvendelser til Bad & Stil. Er ikke reklamasjon angående fraktskader meldt fra til oss innen 3 virkedager etter du har mottatt varene vil dette ikke kunne betraktes som transportskade og vi vil da ikke stå ansvarlig for forhold eller videre konsekvenser.