Classwell C05 - Kjøkkenbatteri, børstet rustfritt stål

Designed by Pulcher Denmark

Classwell C05 - Kjøkkenbatteri, børstet rustfritt stål

Designed by Pulcher Denmark
Vejledende pris:
9.155,00 NOK
Spar:
5.755,00 NOK
3.400,00 NOK
Vælg farve
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 3 dager
Varenummer:
7352319303
1-greps kjøkkenbatteri m/U200 mm. svingtut, fra Pulcher® Solid børstet design i syrefast rustfritt stål.

Få dansk design og tysk teknologi til ditt kjøkken eller vaskerom, med tidløs og stilig innredning fra den danske produsenten PULCHER DENMARK®

Dette kjøkkenvaskbatteriet fra PULCHER Classwell-serien er utrolig brukervennlig og allsidig, ikke bare vakkert og stilig, men vil gjøre arbeidet ditt på kjøkkenet mye enklere.

Den høye tuten er ideell når du skal fylle store gryter, og med et 360° svingfelt gir kjøkkenkranen maksimal fleksibilitet på kjøkkenet.

Den integrerte PULCHER Easy-teknologien gjør at vanntemperaturen og vannmengden kan justeres trinnløst med et håndtak som har en utrolig jevn handling.

Den holdbare PULCHER børstede SolidSteel-finishen sikrer at Classwell-armaturen aldri mister sin eksklusive børstete overflate. Nyt den praktiske komforten til en funksjonell kjøkkenkran som også ser flott ut på kjøkkenet.

Et slitesterkt, bærekraftig produkt i solid rustfritt stål, som i tillegg til å være et gjenbrukbart og robust materiale med lang levetid, også er allergi- og rengjøringsvennlig, inneholder bl.a. ingen bly og er derfor også det miljøbevisste valget..

Funksjon og design går i en høyere enhet, den funksjonelle brukervennligheten er overlegen, tutens filter er integrert i tuten, slik at du slipper den typiske overgangen fra tut til hylse, som fullfører designkvalitetene, ikke bare ser mer ut. vakker, men også enklere rengjøring.

Armaturen er en av våre mest populære kjøkkeninnredninger og passer godt sammen med andre produkter i PULCHER CLASSWELL-serien.

5 års dryppgaranti, 20 års reservedelsgaranti.

Leveres inkl. EasyFlex monteringsslanger med 3/8" svivel, som gjør installasjonen rask og enkel.

Læs mere