Classwell C02 - Børstet Rustfrit Stål

Designed by Pulcher Denmark

Classwell C02 - Børstet Rustfrit Stål

Designed by Pulcher Denmark
Vejledende pris:
8.835,00 NOK
Spar:
5.605,00 NOK
3.230,00 NOK
Vælg farve
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 3 dager
Varenummer:
7352319312
Classwell C02 - 1-greps servantbatteri.

En dansk designet designarmatur - fra PULCHER DENMARK® - Laget i børstet rustfritt stål.

Få dansk design og tysk teknologi til badet ditt med det tidløse og stilige Classwell-beslaget fra den danske produsenten PULCHER DENMARK®.

Classwell C02 er en 1-hulls bordmontert servantkran, perfekt form og størrelse for alle baderomsløsninger, spekket med tysk teknologi og en nytelse å bruke. Vannet reguleres nøyaktig og uanstrengt takket være den keramiske PULCHER EasyMove-patronen, og PULCHER Eco-teknologien begrenser vannstrømmen til 5,9 l/m – noe som sparer vann og penger.

Armaturet har en deilig, eksklusiv matt børstet finish i solid rustfritt stål, som matcher andre børstede stålprodukter. Stilig design som passer inn i ethvert designbad, kombinerer funksjonell stringens med organiske former, overbeviser med høy kvalitet og et velproporsjonert formspråk.

Et slitesterkt, bærekraftig produkt i solid rustfritt stål, som i tillegg til å være et gjenbrukbart og robust materiale med lang levetid, også er allergi- og rengjøringsvennlig, inneholder bl.a. ingen bly og er derfor også det miljøbevisste valget..

Funksjon og design går i en høyere enhet, den funksjonelle brukervennligheten er overlegen, tutens filter er integrert i tuten, slik at du slipper den typiske overgangen fra tut til hylse, som fullfører designkvalitetene, ikke bare ser mer ut. vakker, men også enklere rengjøring.

Armaturet er et av våre mest populære servantarmaturer og passer godt sammen med andre produkter i PULCHER CLASSWELL-serien.

5 års dryppgaranti, 20 års reservedelsgaranti.

Leveres inkl. EasyFlex monteringsslanger med 3/8" svivel, som gjør installasjonen rask og enkel.

Læs mere