CPH Tapwork Soho 180L - Snekkermøbler i Natural Oak inkl. Mathvid SolidTec vask

Designed by Pulcher Denmark

CPH Tapwork Soho 180L - Snekkermøbler i Natural Oak inkl. Mathvid SolidTec vask

Designed by Pulcher Denmark
Vejledende pris:
107.085,00 NOK
Spar:
60.335,00 NOK
46.750,00 NOK
Vælg variant
Vælg model
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 3 dager
Varenummer:
7352318828
Pulcher® CPH Tapwork 180L Soho skap med tappet skuffer og vask på venstre side. Laget i oljet naturlig eik. Mål: 180x46x54h cm. - 4 skuffer

Få stilig dansk design med et estetisk vakkert CPH Tapwork-skap, håndbygget med tappede skuffer, laget i Oiled Natural Oak.

Badet er rommet for velvære, og møblerer du med Pulcher®-skap tilfører du naturlig og tidløs varme til et ofte hvitt rom.

Du kan aldri gå galt med naturlige materialer i interiøret på badet, spesielt eik. Treelementer får stadig mer plass i hele huset – også på badet. Treelementer bidrar til å gi en rolig og varm kontrast. CPH Tapwork utstråler eksklusiv snekkerkvalitet, noe som gjør serien til et naturlig og stilig valg.

CPH Tapwork-møbler er eksklusive ned til minste detalj, laget med fingertappede skuffer i naturlig eik, et stilig design, håndbygget av tre av fineste kvalitet, designet av Staunstrup+Jensen.

CPH Tapwork er utviklet i Pulchers eget snekkerverksted. Pulcher® Denmark jobber ut fra stolte og klassiske snekkertradisjoner med fokus på bærekraftig produksjon.

Denne kombinasjonen kommer med 180L Soho designvask til venstre i solid Mathvid SolidTec®, støpt i 100% ren SolidTec®, et originalt solid overflateprodukt med en deilig silkematt finish.

SolidTec® er hard, solid, lett å rengjøre og nesten vedlikeholdsfri, tåler rengjøring, skurepulver og avkalking.

Øvre venstre skuff har utsparing for drenering og det er plass til vannuttak og rørinstallasjoner bak skuffene.

Leveres uten kranhull for montering (valgfritt), også ekskl. armatur, avløpsdeler og bunnventil - Se relaterte produkter

Læs mere