Fly Classic FHV101 - Krom

Designed by Pulcher Denmark

Fly Classic FHV101 - Krom

Designed by Pulcher Denmark
Vejledende pris:
10.195,00 NOK
Spar:
5.945,00 NOK
4.250,00 NOK
Vælg farve
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 2 dage
Varenummer:
715264729
Fly Classic Servant inkl. batteri, Krom

Fly Classic er et stilig og eksklusivt servantarmatur, håndbygget i København siden år 2000, designet av Henry Pulcher og produsert av Pulcher Danmark.

Armaturet har 2-spaks betjening med solide keramiske ventiler, ekstremt brukervennlig betjening, tidløst og estetisk utformet, alt i beste kvalitet av solide materialer.

Designet er gjennomført i minste detalj, legg merke til den skjulte lufteren, luftfilteret er elegant skrudd opp i den fremre delen av tuten som er i ett stykke, noe som gir et komplett og lett å rengjøre design uten synlige skjøter.

Fly Classic er for de som forventer det beste, som ønsker et bærekraftig produkt i slitesterk høy kvalitet, hvor det ikke er gjort kompromisser med materialer.

20 års reservedelsgaranti og 5 års dryppgaranti.

Armaturet er enkelt å betjene, bl.a. er det nye standard luftfilteret fra Neoperl.

Håndtak inkl. koblingsslanger, ekskl. bunnventil.

Bærekraftig, laget av eksklusive og holdbare materialer, overholder produksjonen bl.a. ISO 14001 miljøsertifisering og er også OHSAS 18001 sertifisert.

Merk: Dette produktet er KIWA-sertifisert.

KIWA-godkjenningen er en internasjonal sertifisering som viser at et produkt overholder relevante standarder og forskrifter for kvalitet, sikkerhet og miljømessig bærekraft. Hvis du kjøper en armatur som er KIWA-godkjent, kan du være sikker på at den er testet og vurdert for å sikre at den overholder de relevante standarder og forskrifter i Danmark.

KIWA-godkjenningen er en garanti for at armaturet er av høy kvalitet og oppfyller kravene til sikkerhet og holdbarhet. Dette betyr også at du kan være sikker på at armaturet er egnet for bruk i Danmark og vil fungere optimalt i mange år fremover.

Når du kjøper en KIWA-godkjent armatur, kan du være trygg på å vite at du har investert i et høykvalitetsprodukt som er testet og vurdert av en uavhengig tredjepart. Så hvis du vil ha en garanti for at armaturet ditt er korrekt godkjent i Danmark, er KIWA-godkjenningen din garanti for å velge riktig produkt.

Læs mere