Nomi PN2-18 - Toalett 49 cm, Hvit, Rimless + EasyClean Coat

Designed by Pulcher Denmark

Nomi PN2-18 - Toalett 49 cm, Hvit, Rimless + EasyClean Coat

Designed by Pulcher Denmark
Vejledende pris:
9.650,00 NOK
Spar:
6.250,00 NOK
3.400,00 NOK
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 3 dager
Varenummer:
7352319344
Pulcher® Nomi PN2-18 vegghengt toalett med kantløs spyling. Glanset hvitt porselen med EasyClean Coat-glasur. Mål: 49d x 36b x 36h cm.

Pulcher® Nomi PN2-18 er et veggmontert, ergonomisk og harmonisk utformet toalett fra Pulcher-serien, laget i en perfekt størrelse som passer estetisk inn i alle bad.

Nomi PN2-18 ble designet av Henry Pulcher.
Serien er minimalistisk, tidløs og stilig, passer til de fleste stiler, enten det er rå, minimalistisk eller mer klassisk.

Toalettet leveres i blank hvit, matt hvit og matt sort (matt hvit og matt sort mot tillegg).

Laget med standard P-lås.

Sentrumsavstand mellom monteringsbolter er standard 180 mm., passer dermed til alle innbyggingssisterner. Høye modeller av sisterne må brukes til denne typen toaletter. Det vil si 110 cm eller mer, for å oppnå en effektiv skylling.

Er beregnet for oppheng på innbyggingssisterne. Den vegghengte toalettskålen kan henges på alle anerkjente innbyggingssisterner uansett fabrikat. En hengende toalettløsning fra Pulcher bidrar til et lett og luftig uttrykk på badet.

Dette toalettet fra Pulcher har åpen Rimless spylekant, d.v.s. at spylefelgen er fjernet slik at det ikke lenger kan samle seg kalk, smuss og skitt under felgen. noe som øker rengjøringsvennligheten betraktelig.

Pulchers EasyClean Coat-glasur er usedvanlig slitesterk, skinnende glatt og porefri, dette bidrar til at den har lang levetid samtidig som smuss og kalk er lettere å rengjøre. Alle toaletter fra Pulcher er innglasset på de stedene de er i kontakt med vann og på alle synlige steder.

Med en veggmontert kompakt 49 cm. toalett oppnår du det absolutt beste resultatet med tanke på plassbesparelse. Et kompakt vegghengt toalett gir deg nøyaktig samme sittekomfort som et større vegghengt toalettskål.

For at løsningen skal bli komplett, må et Nomi PN2-18 vegghengt toalettoppheng monteres på en innebygd sisterne, som enten kan bygges inn i veggen eller monteres på utsiden av eksisterende vegg, deretter skjules den. ved en boks eller en halvvegg.

Med en Nomi PN2-18 toalettløsning oppnår du større fleksibilitet i utformingen av badet.

Leveres ekskl. toalettsete og sisterne, disse kan kjøpes i relaterte produkter.

Læs mere