Stilo PS1-18 - Toalett 49 cm, Hvit, Rimless + EasyClean Coat

Designed by Pulcher Denmark

Stilo PS1-18 - Toalett 49 cm, Hvit, Rimless + EasyClean Coat

Designed by Pulcher Denmark
Vejledende pris:
8.495,00 NOK
Spar:
5.435,00 NOK
3.060,00 NOK
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 3 dager
Varenummer:
7352319347
Pulcher® Stilo PS1-18 hengende toalett med kantløs spyling. Glanset hvitt porselen med EasyClean Coat-glasur. Mål: 49d x 36b x 36h cm.

Pulcher® Stilo PS1-18 er et vegghengt, stilig og harmonisk designet toalett fra Pulcher-serien, laget i en perfekt størrelse som passer inn i alle bad.

Stilo PS1-18 ble designet av Henry Pulcher.
Serien er minimalistisk, tidløs og stilig, passer til de fleste stiler, enten det er rå, minimalistisk eller mer klassisk.

Toalettet leveres i blank hvit.

Laget med standard P-lås.

Sentrumsavstand mellom monteringsbolter er standard 180 mm., passer dermed til alle innbyggingssisterner. Høye modeller av sisterne må brukes til denne typen toaletter. Det vil si 110 cm eller mer, for å oppnå en effektiv skylling.

Er beregnet for oppheng på innbyggingssisterne. Den vegghengte toalettskålen kan henges på alle anerkjente innbyggingssisterner uansett fabrikat. En hengende toalettløsning fra Pulcher bidrar til et lett og luftig uttrykk på badet.

Dette toalettet fra Pulcher har åpen Rimless spylekant, d.v.s. at spylefelgen er fjernet slik at det ikke lenger kan samle seg kalk, smuss og skitt under felgen. noe som øker rengjøringsvennligheten betraktelig.

Pulchers EasyClean Coat-glasur er usedvanlig slitesterk, skinnende glatt og porefri, dette bidrar til at den har lang levetid samtidig som smuss og kalk er lettere å rengjøre. Alle toaletter fra Pulcher er innglasset på de stedene de er i kontakt med vann og på alle synlige steder.

Med et vegghengt kompakt toalett på 49 cm. oppnår du det absolutt beste resultatet med tanke på plassbesparelse. Et kompakt vegghengt toalett gir nøyaktig samme sittekomfort som et større vegghengt toalettskål.

For at løsningen skal bli komplett må et Stilo PS1-18 vegghengt toalett henges på en innebygd sisterne, som enten kan bygges inn i veggen eller monteres på utsiden av en eksisterende vegg, deretter skjules den av en boks eller en halvvegg.

Med en Stilo PS1-18 toalettløsning oppnår du større fleksibilitet i utformingen av badet.

Leveres ekskl. toalettsete og sisterne, disse kan kjøpes i relaterte produkter.

Læs mere