Pulcher® Style PS14 - Elektrisk håndkletørker m/timer, matt sort

Designed by Pulcher Denmark

Pulcher® Style PS14 - Elektrisk håndkletørker m/timer, matt sort

Designed by Pulcher Denmark
Vejledende pris:
9.345,00 NOK
Spar:
5.605,00 NOK
3.740,00 NOK
Vælg farve
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 3 dager
Varenummer:
7352311790
Pulcher® Style PS14 - Elektrisk håndklevarmer med timer - Matt svart Mål: 10 x 13 x 160h cm.

Opplev stilig funksjonalitet med den originale Pulcher® Style håndklevarmeren med timer. Designet av den anerkjente Henry Pulcher, er dette stilige valget skapt med fokus på solid og uovertruffen kvalitet.

Den tidløse håndklestativet er utstyrt med fire kroker, perfekt for håndklær eller badekåper. Mulighet for individuell oppheng eller flere enheter på rad for en sammenhengende estetikk.

Nyt luksusen av et varmt og tørt håndkle etter hvert bad med vår innovative håndkletørker.

Med en innebygd timer som tilbyr intervall- og minnefunksjon, kan du skreddersy oppvarmingen til dine preferanser og minimere energiforbruket. Det digitale displayet viser tydelig gjeldende oppvarmingstid, slik at du alltid er informert om status på håndkletørkeren.

Pulcher Style PS14 er en tidløs og komplett nyhet fra Pulcher® Design, bærekraftig og estetisk laget i den beste kvaliteten av rustfrie materialer og kommer også med en utvidet garanti i 5 år.

Håndtørkeren er designet for universell elektrisk installasjon. Den nederste rosetten er utstyrt med ledning og støpsel og kan derfor enkelt kobles til en eksisterende stikkontakt.

I tillegg mulighet for skjult elektrisk tilkobling, gjennom nedre veggrose, som elegant kan dekke stikkontakten, slik at installasjonen skjules.

Kobler til 230V - 50Hz, 30W

IP 44 og CE godkjent.

Den nederste rosetten er Ø90 mm og en frontboks på Ø60-68 mm kan skjules.

Læs mere