Semplice SBS600 - Frittstående kararmatur, polert messing naturell

Designed by Coll & Jensen

Semplice SBS600 - Frittstående kararmatur, polert messing naturell

Designed by Coll & Jensen
Vejledende pris:
32.549,00 NOK
Spar:
18.599,00 NOK
13.950,00 NOK
Vælg farve
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 3 dager
Varenummer:
7352318159
Semplice SBS600 Frittstående badekararmatur. Inkl. innebygd boks. Laget i eksklusiv Brass Nature - Naturlig polert messing.

Et dansk designet Semplice® badekar/dusj armatur - fra PULCHER DENMARK®

Få dansk design og topp kvalitet til badet ditt. Den frittstående badekararmaturen i perfekt design for den stilige løsningen, spekket med tysk teknologi og en nytelse å bruke. Vannet reguleres nøyaktig og uanstrengt takket være den keramiske Semplice® EasyMove-beskytteren og det karakteristiske Semplice-håndtaket, med den lange og solide pinnen.

Armaturet har en eksklusiv Natural Brass-finish, som matcher andre Natural Brass-produkter. Stilig og tidløs design som passer inn i ethvert designerbad, og kombinerer det funksjonelle med de geometriske formene, samt overbeviser med høy kvalitet og et velproporsjonert formspråk.

Et slitesterkt, bærekraftig produkt laget i solid messing, som i tillegg til å være et gjenbrukbart og robust materiale med lang levetid, også er allergi- og rengjøringsvennlig.

Funksjon og design går i en høyere enhet, den funksjonelle brukervennligheten er overlegen, tutens filter er integrert i tuten, slik at du slipper den typiske overgangen fra tut til hylse, som fullfører designkvalitetene, det gjør det ikke ser bare vakrere ut, men gjør rengjøringen også enklere.

Tuten har innebygget svingledd slik at den kan svinges vekk fra badekaret og er dermed ikke i veien for brukeren av badekaret.

Armaturet er et av våre mest populære kararmaturer og passer godt sammen med andre produkter i Semplice-serien.

Armaturet er tilgjengelig i følgende utførelser: krom, naturlig messing, matt svart, PVD børstet stål, PVD børstet kobber og PVD matt pistolmetall.

5 års dryppgaranti på de keramiske skivene, 20 års reservedelsgaranti.

Leveres komplett inkl. innebygd/monteringsdel og Stick hånddusj med anti-kalkdyser og 1,5 m slange.
Diameteren på gulvrosetten måler Ø12 cm.

Mål fra gulv til underkant av tut: 86,2 cm

Produkter i Natural Brass er laget av høypolert messing og er ikke lakkert.
Alle våre produkter fra SEMPLICE® er en kombinasjon av flere messingdeler som er solide og håndpolerte. Det er derfor minimale naturlige nyanseforskjeller i overflatene til de ulike messingdelene, noe som sikrer et helhetlig estetisk inntrykk av ekte polert messing og komplett kvalitet.,

Messingmaterialet vil patinere når det utsettes for luft, fuktighet og vann. Hvis du vil at alt skal fremstå skinnende, kan du gipse med Brasso.

Tilpasset Dansk Standard, VA godkjent installasjon.
Det anbefales at det brukes 1/2" lekkasjebeskyttere under installasjonen, disse bør kjøpes i tillegg for montering av innløps PEX rør og innebygd del. Se relaterte produkter.

Læs mere