Semplice SHV501 - Servantbeslag S-størrelse, polert messing Natur

Designed by Coll & Jensen

Semplice SHV501 - Servantbeslag S-størrelse, polert messing Natur

Designed by Coll & Jensen
Vejledende pris:
9.415,00 NOK
Spar:
6.015,00 NOK
3.400,00 NOK
Vælg farve
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 3 dager
Varenummer:
7352318424
Semplice® SHV501 - 1-greps servantbatteri. Laget i eksklusiv Brass Nature - Naturlig polert messing.

Dansk Design av Coll & Jensen, stilig og tidløst servantbatteri med 1-greps betjening, solid keramisk ventil med siste teknologi, ekstremt brukervennlig betjening, estetisk laget i den beste kvaliteten av solide materialer.

Oppdatert design, bl.a. utløpet på tuten er noe hevet, noe som gjør armaturet mer praktisk i daglig bruk, spesielt ved bruk i forbindelse med en mindre håndvask.

Bakteriebekjempende overflate:

Denne Semplice-armaturen har en overflate som bekjemper virus og bakterier. Den naturlige messingoverflaten sørger for at verken virus eller bakterier kan trives på innsiden eller utsiden av denne armaturen.

Hypoallergenisk:

Semplice® er bly- og nikkelfri, laget av solid blyfri messing, dette sikrer at armaturet er allergivennlig, og overholder relevante danske standarder og forskrifter for kvalitet, sikkerhet og miljømessig bærekraft.

Design:

SHV501-armaturen er laget med keramiske innsatser av høyeste kvalitet, noe som sikrer en meget høy brukervennlighet, og batterikroppen er laget av én blokk av solid messing, som gjør armaturet ekstra solid og sikrer ekstra slitestyrke. Tuten er produsert i 3 mm tykkelse, noe som også gjør armaturet veldig stillegående.

Mål: 4,7 x 14,1 x 14,3t cm.

Bærekraft:

Et bærekraftig valg av høy og solid kvalitet for det stilige badet, laget i Semplice® ren og solid polert naturmessing, et bærekraftig naturprodukt med lang holdbarhet, som også er 100 % resirkulerbart.

Materiale:

Produkter i Natural Brass er laget av høypolert messing og er ikke lakkert.
Alle våre produkter fra Senplice® er en kombinasjon av flere messingdeler som er solide og håndpolerte. Det er derfor minimale naturlige nyanseforskjeller i overflatene til de ulike messingdelene, noe som sikrer et helhetlig estetisk inntrykk av ekte polert messing og komplett kvalitet.

Messingmaterialet vil patinere når det utsettes for luft, fuktighet og vann. Hvis du vil at alt skal fremstå skinnende, kan du gipse med Brasso.

Garanti:

5 års dryppgaranti og klagerett.

30 års reservedelsgaranti.

Montering:

Bo. inkl. 10 mm. 400 mm. VA godkjente EasyFix Flex monteringsslanger som gjør monteringen rask og enkel.

Annen info.:

Bunnventil bør kjøpes i tillegg - Se relaterte produkter

Armaturet er tilgjengelig i flere utførelser: krom, matt svart, PVD børstet stål, naturlig messing, PVD børstet kobber, PVD matt pistolmetall

Dette produktet er VA-godkjent og KIWA-sertifisert:

Dansk VA-godkjent for drikkevann og KIWA-sertifisert, som er en internasjonal sertifisering som viser at et produkt overholder relevante standarder og forskrifter for kvalitet, sikkerhet og miljømessig bærekraft. Hvis du kjøper en armatur som er KIWA-godkjent, kan du være sikker på at den er testet og evaluert for å sikre at den er i samsvar med relevante standarder og forskrifter i Danmark.

KIWA-godkjenningen er en garanti for at armaturet er av høy kvalitet og oppfyller kravene til sikkerhet og holdbarhet. Dette betyr også at du kan være sikker på at armaturet er egnet for bruk i Danmark og vil fungere optimalt i mange år fremover.

Når du kjøper en KIWA-godkjent armatur, kan du være trygg på å vite at du har investert i et høykvalitetsprodukt som er testet og evaluert av en uavhengig tredjepart. Så hvis du ønsker en garanti for at armaturet ditt er korrekt godkjent i Danmark, er KIWA-godkjenningen din garanti for å velge riktig produkt.

Læs mere