Semplice SHV501 - Servantbeslag S-størrelse, polert messing Natur

Designed by Coll & Jensen

Semplice SHV501 - Servantbeslag S-størrelse, polert messing Natur

Designed by Coll & Jensen
Vejledende pris:
7.745,00 NOK
Spar:
4.645,00 NOK
3.100,00 NOK
Vælg farve
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 3 dager
Varenummer:
7352318424
Semplice® SHV501 - 1-greps servantbatteri. Laget i eksklusiv Brass Nature - Naturlig polert messing.

Dansk Design av Coll & Jensen, stilig og tidløs servantbatteri med 1-greps betjening, solid keramisk ventil med siste teknologi, ekstremt brukervennlig betjening, estetisk laget i den beste kvaliteten av solide materialer.

Oppdatert design, bl.a. utløpet på tuten er noe hevet, noe som gjør armaturet mer praktisk i daglig bruk, spesielt ved bruk i forbindelse med en mindre håndvask.

Mål: 4,7 x 14,1 x 14,3t cm.

Laget i solid polert naturlig messing

Et bærekraftig valg av høy og solid kvalitet for det stilige badet, laget i Semplice® ren og solid polert naturmessing, et bærekraftig naturprodukt med lang holdbarhet, som også er 100 % resirkulerbart.

Produkter i Natural Brass er laget av høypolert messing og er ikke lakkert.
Alle våre produkter fra SEMPLICE® er en kombinasjon av flere messingdeler som er solide og håndpolerte. Det er derfor minimale naturlige nyanseforskjeller i overflatene til de ulike messingdelene, noe som sikrer et helhetlig estetisk inntrykk av ekte polert messing og komplett kvalitet.

Messingmaterialet vil patinere når det utsettes for luft, fuktighet og vann. Hvis du vil at alt skal fremstå skinnende, kan du gipse med Brasso.

5 års dryppgaranti og klagerett.

Håndtak inkl. 10 mm. 400 mm. EasyFix Flex monteringsslanger som gjør installasjonen rask og enkel.

Bunnventil bør kjøpes i tillegg - Se relaterte produkter.

Merk: Dette produktet er KIWA-sertifisert.

KIWA-godkjenningen er en internasjonal sertifisering som viser at et produkt overholder relevante standarder og forskrifter for kvalitet, sikkerhet og miljømessig bærekraft. Hvis du kjøper en armatur som er KIWA-godkjent, kan du være sikker på at den er testet og vurdert for å sikre at den overholder de relevante standarder og forskrifter i Danmark.

KIWA-godkjenningen er en garanti for at armaturet er av høy kvalitet og oppfyller kravene til sikkerhet og holdbarhet. Dette betyr også at du kan være sikker på at armaturet er egnet for bruk i Danmark og vil fungere optimalt i mange år fremover.

Når du kjøper en KIWA-godkjent armatur, kan du være trygg på å vite at du har investert i et høykvalitetsprodukt som er testet og vurdert av en uavhengig tredjepart. Så hvis du vil ha en garanti for at armaturet ditt er korrekt godkjent i Danmark, er KIWA-godkjenningen din garanti for å velge riktig produkt.

Læs mere