Semplice Rain DeLuxe STB6000 - Ø20 , Krom

Designed by Núria Coll

Semplice Rain DeLuxe STB6000 - Ø20 , Krom

Designed by Núria Coll
Vejledende pris:
26.345,00 NOK
Spar:
12.750,00 NOK
13.595,00 NOK
Vælg overflade
- +
Lagerstatus:
På lager
Leveringstid:
1 - 2 dage
Varenummer:
715264427
Semplice® Rain DeLuxe STB6000 - Ø20 EasyClean takdusj. Eksport i solide materialer i krom

Semplice® Rain DeLuxe STB6000 er din garanti for luksus, komplett toppkvalitet og estetisk design i bærekraftige solide materialer.

Du får ikke bare stilig design herre en komplett luksus dusjglede med unik dusjdesign, fra det 20 cm store dusjhodet strømmer den innovative Semplice®-stråletypen Rain DeLuxe, som tilsvarer perfekte dusjdråper som gir følelsen av å stå i en myk og deilig luksus spa-dusj.

Et mangfold av små dyser forvandler vannet til de fineste strålene, den spesielle vanndesignen gjør at dråpene legger seg skånsomt på huden i en veltilpasset mengde, noe som gjør dusjopplevelsen til en perfekt start på dagen.

Semplice®-teknologien gjør også dusjen ekstremt stillegående, slik at du kan nyte avslappende musikk eller rett og slett stillheten uten forstyrrelser. Ø20 cm. hodedusjen har kuleledd, kan dreies til alle sider og har EasyClean anti-kalkfunksjon.

Lekkert bearbeidet termostatsett i stilig og komplett design, alt er gjennomtenkt med gode detaljer, levert i den velkjente og kompromissløse Semplice®-kvaliteten.

Dusjsystemet består av et stilig termostatarmatur med sikkerhetslås og justerbar varmtvannsbegrensning. Leveres komplett Inkl. Semplice® Rain Deluxe dusjhode på Ø20 cm. med luftinnsprøytning og EasyClean dyser, en perfekt kombinasjon av luksusdusj, vannsparing og EasyClean dyseteknologi.
Inkl. Hånddusjstav, justerbar vegghånddusjholder, Lux-Flex 150 cm. dusjslange og ekstra solid dusjrør med justerbar veggholder.

Laget i Semplice® i krom av ren og solid messing, et slitesterkt naturprodukt med lang holdbarhet, som også er 100 % resirkulerbart.

Montering til en eksisterende installasjon er enkel og grei via det medfølgende monteringssettet, inkludert inkl. justerbart skrusett (fortrenger mellom 130-170 mm). og Ø60 mm. veggrosetter, alle laget i henhold til Dansk Standard.

Det er 20 års reservedelsgaranti, 5 års dryppgaranti og 5 års klagerett.

 

Læs mere